Find Your New Lane

СТРОИМ ЗАЩОТО ГО МОЖЕМ!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Използваме най-висок клас съвременни материали и иновативни строителни технологии, които са гарант за дългия живот на Вашият дом. Влагаме безкомпромисно отношение към стандартите и сроковете при реализацията на всеки проект. Отношението ни е лично към всеки проект и всеки клиент. Държим най–много на удовлетвореност от страна на клиента. Разполагаме със собствена механизация,строителен инвентар и работна ръка за реализация на всички проекти.

Винаги се стремим към коректно и точно изпълнение в рамките на договорен обхват, бюджет и срок. Към днешна дата професионалното портфолио на компанията се състои от над 50 завършени обекта, с обща разгъната застроена площ около 350 000 м2

В това число построени и въведени в експлоатация жилищни сгради -
в гр.София до 2021г.- 19 сгради с РЗП = 37 000 м2
в гр.Пловдив – 5 сгради с РЗП = 23 000 м2
в гр.Смолян и к.к.Пампорово – 8 сгради с РЗП = 12 000 м2
гр.Мадан – 1 сграда с РЗП 2300 м2

”АРТСТРОЙ“ ООД има внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2015 и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007 и система за опазване на околната среда ISO 14001:2015 Дружеството е вписано в Централния професионален регистър на строителя в България.

 

ДЪРЖИМ НА ДОБРОТО СИ ИМЕ!

ИЗПЪЛНЕНИЕ В СРОК

Винаги се стремим към коректно и точно изпълнение в рамките на договорен обхват, бюджет и срок. Към днешна дата професионалното портфолио на компанията се състои от над 50 завършени обекта, с обща разгъната застроена площ около 350 000 м2

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Професионализмът в дейността на нашата компанията е задължително условие. Той се изразява главно в това, че разполагаме с екип от високо квалифицирани специалисти, с дългогодишеи доказан опит в областта на строителството. В процеса на работа използваме материали от утвърдени доставчици, за да можем да гарантираме качествена услуга на нашите клиенти.

КОРЕКТНОСТ

Коректното отношение и вниманието към нашите клиенти и партньори ни позволиха да се наложим успешно на строителния пазар вече 16 години. На базата на взаимното доверие и уважение с нашите инвеститори успяхме да изградим редица жилищни сгради, хотели, административни сгради, магазини, производствени халета,пътища,канализационна и водопроводна мрежа ,мостове и подпорни съоръжения в София,Пловдив,Плевен,Панагюрище,Велинград,Айтос,Смолян, Пампорово, Хасково и др.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

В своята работа ние винаги се стремим към това да бъдем професионалисти, да реализираме високи постижения, да работим с креативност и гъвкавост, за да сме сигурни, че резултатите, които ще постигнем са с най-добро качество.

НАШАТА МИСИЯ

Мисията, която следваме е да продължаваме да се развиваме като строителна компания, която следва най-новите пазарни тенденции в бранша.

Ние обхващаме и гарантираме целия цикъл по изграждане на една сграда, съоръжение или обект, като за всяка част от обслужването си гарантираме качество и професионализъм.

АРИНВЕСТ